23-08-07

Ontgroening

ilse_nele_pp2_snit


Mestgeur, taco-oprispingen, sfeer en muziek. Daar had ik een jaar geleden voor getekend bij mijn culturele vriendje nadat hij enthousiast, doch beknopt, verslag deed van zijn dag op de wei in Kiewit. Door een droef verlies moest hij verstek laten gaan op 17 augustus. Ilse kreeg de zware opdracht zijn grote schoenen te vullen en samen met mij (en mijn platonische zus met haar gek dansende en pootje lappende vriend) zijn wishlist langs de verschillende podia te volgen. Met het roze bandje aan mijn linkerpols en een plastic zak vol losgesmeekte goodies schuifelden we over de wei. Ik zag niet alles wat hij verlangde, maar snakte wel naar hem aan mijn zij. Een doorwinterde muziekpassionato als hij geniet anders van muziek dan ik. Ik beleef plezier aan sfeer binnen een kader van klanken. Aan de mensen langs me.

Cultureel vriendje, bij deze lees je mijn parcours over de wei. Zonder uitgebreid verslag, want steeds geldt: ‘de sfeer zat goed’. Neem jij volgend jaar de muziek in ogenschouw? 

° Nosfell ° Shameboy ° Art Brut ° The Van Jets ° (food, chill) ° Fridge ° Badly Drawn Boy ° The Hives ° Flip Kowlier ° Sophia ° Arcade Fire ° The Smashing Pumpkins °

Foto: Mooie foto, al zeg ik het zelf. But look at that guy!

00:10 Gepost door [NeCo] in idolatrie | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

;-)

Gepost door: jph | 24-08-07

Het is weer tijd voor ontgroening.
Meer informatie op de aangegeven URL.

Groetjes,

Gepost door: Jan Admiraal | 08-09-07

De commentaren zijn gesloten.