15-07-07

Griekse beginselen

Te direct. Niet spontaan genoeg. Te stil. Overdreven zelfzeker. Lesbisch. Ha!

 

Altijd zijn er wel (tegenstrijdige) redenen om me het begerende licht in mijn ogen niet te gunnen. De ene al wat lukraker dan de andere. Want een kort, militair uitziend kapsel in combinatie met mijn tenue de ville (comfortabel, strak, niet overdreven vrouwelijk, maar hey… die borsten vallen er toch in op) hokken je al snel in een homoseksuele categorie. De Griekse beginselen zijn echter niet aan mij besteed. Ik prefereer wel degelijk het andere geslacht.

Toch straal ik schijnbaar iets aseksueel uit. Iets waardoor ik geen hoofden draai. Zoals haast elke C-cupster speel ik mijn decolleté uit in mijn dagelijkse tenue. En aandacht trekken, doe ik met mijn ogen. Of dat probeer ik althans.

Ach ja, misschien ligt het aan mijn asociale verleden. Opgegroeid tussen bemoederende mannen. Mijn moeite om contacten te leggen, is alleszins diepgeworteld, maar de oplossing ligt voor de hand.

Een aanval op het sociale leven. Een sprong in het diepe en zwemmen maar. Dat start nu. Gisteren eigenlijk al. Een roadtrip naar Rock Herk (15 minuten van The National gehoord) en verder (of terug) naar een desastreuze fuif in As. Is het je trouwens al opgevallen dat wanneer je echt zin hebt in een feestje, de party nogal redelijk hard teleurstelt?

Intussen leg ik al heel wat activiteiten vast in mijn vakantieagenda. Het vergt wel wat drempeloverschrijdende energie. Maar ik geraak er wel. Optimist tot in de kist. Tenzij ik blauw, bleu, blue ben natuurlijk.

20:27 Gepost door [NeCo] | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Leuke ontboezeming ;-)

Gepost door: jph | 16-07-07

Beginselen Tot bij jou gegoogled.
Ik probeer hetzelfde vanuit mijn standpunt.
Wij ploeteren voort.
Zoen
Guy

Gepost door: Guillaume de Montségur | 20-08-07

De commentaren zijn gesloten.