29-06-06

nc zkt vrgffns

Ik ga een klinker kopen, Luc. Zo dronken als een konijn.

Negeer die onzin en geniet van een kruipende neco. Want dat zal ik in de komende paar regels. Want het spijt me. Echt. Heus waar. Ik val op mijn blote witte knietjes. Ik maak ze vuil, speciaal voor jullie fantastische lezers. Zij die steeds terugkomen en niets nieuws ontdekken. Zij die misschien geklonken hebben om mijn 30.000 bezoekers te vieren, terwijl ik het pas vierhonderd bezoekers later zag. Ik schrei om jullie vergeving. Ik meen het, echt.

Maar het heeft een reden. Een goede reden. Want ik ben nu al bijna een jaar afgestudeerd. Een jaar zonder job en sinds kort met een uitkering als schamele troost. Toch gaat het goed. Ik heb zopas - na vier maanden - een cursus grafische vormgeving afgerond en ben nu bezig aan mijn stage. Deels copywriting, deels DTP. En het gaat goed. Nog 12 dagen geduld en dan weet ik of ik er blijven mag. God ik hoop het. Ook al ben ik niet erg gelovig.

Nu, heel deze uitleg is nog geen reden om te stoppen met schrijven en geen nood: dat is niet het geval. Een korte preview van mijn huidige werk:

 

‘Hier’, ik duw mijn hand onder zijn neus ‘mijn vingers ruiken ook naar vis.’

Hij bijt hard in mijn duim. Nergens voor nodig natuurlijk. Als reactie laat ik mijn kleffe tonglap over zijn nek slepen en bijt in het kraakbeen van zijn oor.

‘Straks verander ik je in Evander Holyfield. Zwart, kaal en met een stuk uit je oor. Alle ingrediënten voor een goede portie discriminatie.’

‘Miljaar Eef. Je bent zo’n ongelooflijk pokkewijf.’ Hij sputtert het uit. ‘Teef, trut, kuttenkop! Ach, kak! Waar ben je mee bezig. Je bent zevenentwintig jaar. Me dunkt dat je wel wat betere dingen te doen hebt dan mensen vernederen. Wie ben je? Een of andere dominatrix zonder slaaf? Als je verwacht dat je me binnenkort met een tepelklem kan vastketenen aan de boiler, zoek dan maar vast naar een andere stimulans. Leven met jou is voldoende masochistisch, zonder dat ik me blootstel aan jouw buitenissige avonturen.’

 

hft nc vrgffns gkrgn?

 

20:30 Gepost door [NeCo] | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

hmm euhm...je geeft jezelf nogal een veg uit de pan via de woorden van een personage?

Gepost door: lord cms | 29-06-06

hehe er zit wel wat neco in die Eef. neco met een knipoog. leest het maar als fictie

Gepost door: NeCo | 29-06-06

nondepiekes ik zal me maar niet aangesproken voelen als drager van de naam 'Eef' :p.

Succes daar, met de hoop...

Gepost door: Eefje | 07-07-06

De commentaren zijn gesloten.